Hienoa, että olet kiinnostunut aloittamaan kanssamme yhteistyön terveydentilasi ja vointisi parantamiseksi!

Tältä sivulta voit ladata ja tulostaa kaiken tarvitsemasi materiaalin 90 minuutin vastaanottoa varten .

Vastaanottoon sisältyvät lomakkeet voit tulostaa tästä:

  1. esitietokaavake-pdf-2017
  2. MSQ eli oirekysely
  3. Suostumus henkilötietojen rekisteröintiin ja käsittelyyn
  4. Sähköinen sairaus- ja oirehistoria -malli

Täytäthän lomakkeet huolellisesti jotta lääkärisi saa tarvittavat esitiedot vastaanottoasi varten.

Halutessasi täyttää oheiset esitietokaavakkeet sähköisesti tallenna ne ensin koneellesi. Avaa tallennettu liite ja täytä tietosi lomakkeeseen, jonka jälkeen lomake tulee tallentaa uudelleen ennen tulostamista. Mikäli täytät lomakkeet käsin, voit tulostaa ne ilman tallentamista.

Huom! Esitietokaavaketta (kohta 1) ei toistaiseksi voi täyttää sähköisesti, joten tulosta lomake ja täytä tarvittavat tiedot käsin.

SAIRAUS- JA TUTKIMUSHISTORIA

Mahdolliset aiemmat potilaskertomustiedot (laboratoriovastaukset, lausunnot kuvantamistutkimuksista, tähystyksistä jne.) tulee toimittaa meille samassa lähetyksessä esitietokaavakkeiden kanssa joko kirjepostina tai tuomalla ne Lupaukseen. Toimittamalla tiedot aiemmin sinulle tehdyistä tutkimuksista meille ennakkoon vältämme päällekkäisiä tutkimuksia ja niistä sinulle syntyviä kustannuksia.

Mistä ja miten saan aikaisemmat tulokset itselleni?

90 minuutin vastaanottomme sisältää myös aikaisempien potilaskertomustietojen (verikoetulokset, kuvantamistutkimukset, tähystykset jne.) läpikäynnin kolmen vuoden ajalta. Mikäli sinua on tutkittu aiemmin toimita meille kopiot tehdyistä tutkimuksista ja niiden tuloksista. Ota yhteyttä sinua tutkineeseen ja hoitaneeseen yksikköön ja pyydä tuloksesi ja potilastietosi itsellesi. Julkisella puolella tehdyt tutkimukset voit tulostaa itsellesi Kanta.fi –palvelusta. Veloitamme meille yli kolmen vuoden ajanjaksolta toimitetuista potilastiedoista 15 €/lisävuosi.

Kuinka toimitan tietoni Lupaukseen?

Palauta täytetyt esitietokaavakkeet sekä aikaisemmat potilaskertomustietosi ja tuloksesi samanaikaisesti yhdessä kirjekuoressa Lupaukseen kirjepostina (os. Lääkärikeskus Lupaus, Vuorikatu 26 b  6. krs, 70100 Kuopio) tai tuomalla ne meille toimistomme aukioloaikana arkisin klo 9-14 välisenä aikanaMeille toimitettujen kirjattujen kirjelähetysten noutamisesta postin toimipisteestä veloitamme 10 €/lähetys.

Potilaskertomustietojen saavuttua meille tietosi kirjataan potilastietojärjestelmäämme ja saat niistä itsellesi tiivistelmän jota kutsumme Sairaus- ja tutkimushistoriaksi. Mikäli haluat takaisin meille toimittamasi alkuperäiset tutkimustulokset ja asiakirjat niin voit pyytää ne itsellesi lääkärin vastaanotolla käydessäsi. Papereiden takaisin postituksesta veloitamme voimassa olevan postitusmaksumme mukaisesti.

Kun tietosi saapuvat Lupaukseen olemme sinuun yhteydessä vastaanottoaikojen sopimiseksi. Lääkärin vastaanottoaikojen odotusaika on tällä hetkellä noin 2-3 viikkoa.

Kiitos yhteistyöstäsi!