90 minuutin vastaanotto alk. 400 €

90 minuutin vastaanotto auttaa Sinua haastavissa terveyteen liittyvissä murheissasi, joihin ei toistaiseksi ole löytynyt ratkaisua. Kyseessä on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka tavoitteena on selvittää ongelmavyyhtisi perimmäiset syyt ja tukea paranemisessasi yksilöllisesti, vaikuttavasti ja turvallisesti.

90 minuutin vastaanotto sopii Sinulle, joka:

 • kärsit epäselvistä suolisto-oireista
 • epäilet tai Sinulla on diagnosoitu krooninen väsymysoireyhtymä
 • kärsit selittämättömistä kiputiloista tai väsymyksestä
 • saat oireita sisäilmasta
 • Sinulla on hoitoon reagoimattomia kilpirauhasoireita
 • kärsit hormonaalisista epätasapainotiloista
 • voit huonosti, muuta oireillesi ei ole löytynyt selitystä tavanomaisilla lääkärikäynneillä tai
 • kärsit useammasta kuin yhdestä pitkittyneestä oireesta

Vastaanotolla tutustumme tilanteeseesi perusteellisesti ja yhdistämme koululääketieteen ja biokemiallisen (funktionaalisen) lääketieteen oppeja tarjotaksemme Sinulle parhaat työkalut terveytesi parantamiseksi.

90 minuutin vastaanottomme sisältää:

 • Lupauksen Esitietokaavakkeet, joita voidaan tarvittaessa täydentää hoitajan soitolla
 • Lähettämiesi taustatietojen purkamisen ja tietojen kirjaamisen potilastietojärjestelmäämme
 • Aikaisempiin tutkimustuloksiisi perehtymisen ja sairaus- ja tutkimushistorian laadinnan kolmen vuoden ajalta (Lue tästä, miksi Vaihtoehtojen vastaanottoon sisältyy sairaus- ja tutkimushistorian laadinta)
 • Lääkärin huolellisen perehtymisen oireisiisi ja sairaushistoriaasi sekä vastaanoton, jonka aikana kartoitamme hoitomahdollisuutesi ja jatkotutkimustarpeesi

Tästä pääset lataamaan ohjeet ja tarvittavat esitietokaavakkeet omalle koneellesi!

90 minuutin vastaanoton hinta muodostuu kolmesta osasta:

 1. Esitietokaavakkeet ja taustatietojen purku ja kirjaaminen potilastietojärjestelmään (50 €)
 2. Aiempien sairaus- ja tutkimustietojen läpikäynti ja kirjaaminen potilastietojärjestelmäämme kolmen vuoden ajalta (alkaen 50 €).  Yli kolmen vuoden ajanjaksolta meille toimitetuista tuloksista veloitamme lisämaksun 15-20 €/vuosi.
 3. Lääkärin vastaanotto hoitavasta lääkäristä riippuen (300-400 €)

Nämä suoritteet näkyvät eriteltynä maksukuitillasi. Vastaanotto maksetaan käteisellä tai maksukortilla lääkärin vastaanoton yhteydessä.

Hintaan eivät sisälly:

 • tarvittavat jatkotutkimukset jotka ovat yksilöllisiä riippuen aiemmin tehtyjen tutkimusten määrästä ja ajankohdasta
 • vastaanoton jälkeen meille toimitettujen tulosten kommentointiin ja tulkintaan käytettyä lääkärin työaikaa
 • vastaanoton jälkeen mahdollisesti laadittavia lausuntoja, todistuksia tai erikoissairaanhoidon lähetteitä

Huomioithan, että vastaanoton jälkeen tarvitaan lähes poikkeuksetta lisätutkimuksia. Lisätutkimukset, esim. laboratoriotutkimukset ja niiden tulkinta eivät sisälly vastaanoton hintaan. Tarvittavat jatkotutkimukset voit teettää haluamassasi terveydenhuollonyksikössä. Lisätietoa Lupauksen laboratoriopalveluista löydät täältä >>

Hintamme sisältävät Kela-korvauksen, joka vähennetään lääkärin vastaanoton hinnasta paikan päällä. Lisätietoa Kela-korvauksesta »

Miten varaan 90 minuutin vastaanoton?

Jotta vastaanottosi sujuisi mahdollisimman onnistuneesti on meillä hieman paperitöitä tehtävänä ennen sitä. Kun täytät liitteenä olevat kaavakkeet niin hyvin kuin pystyt ja toimitat meille aikaisemmat potilastietosi kolmen vuoden ajalta, niin me hoidamme loput.

 1. Lataa tästä Lupauksen Esitietokaavakkeet.
 2. Täytä lomakkeet rauhassa. Jos et muista kaikkia asioita heti, niin voit ehkä tarkistaa ne lähipiiristäsi (etenkin Sukurasite -kohtaan täytettävät sairaudet).
 3. Mikäli sinua on tutkittu aiemmin niin ota yhteyttä Sinua aikaisemmin tutkineisiin ja hoitaneisiin yksiköihin ja pyydä tutkimustulokset itsellesi vähintään kolmen vuoden ajalta.
 4. Palauta täytetyt esitietokaavakkeet sekä aikaisemmat potilaskertomustietosi ja tuloksesi samanaikaisesti yhdessä kirjekuoressa Lupaukseen kirjepostina (os. Lääkärikeskus Lupaus, Vuorikatu 26 b krs, 70100 Kuopio) tai tuomalla ne meille toimistomme aukioloaikana arkisin klo 9-14 välisenä aikanaMeille toimitettujen kirjattujen kirjelähetysten noutamisesta postin toimipisteestä veloitamme 10€/lähetys.
 5. Odota yhteydenottoamme. Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi. Vastaanottoajat varataan papereiden saapumisjärjestyksessä.

Voinko toivoa vastaanottoa haluamalleni lääkärille?

Lupauksessa työskentelee useita ammattitaitoisia lääkäreitä. Vastaanotolla tapaat lääkärisi, joka on kouluttautunut funktionaaliseen lääketieteeseen. Me Lupauksessa työskentelemme tiiminä, ja voidaksemme taata Sinulle parhaan mahdollisen hoidon konsultoivat lääkärimme sekä toisiaan että myös meillä työskenteleviä ravitsemuksen ammattilaisia. Jos haluat vastaanottoaikasi tietylle lääkärille, voit tiedustella hänen vapaita aikojaan kun otamme Sinuun yhteyttä ajanvarausasioissa. Huomioithan myös, että vastaanoton hinta voi vaihdella hoitavasta lääkäristä riippuen. Me lupaamme, että saat itsellesi parhaan mahdollisen avun ja tuen riippumatta siitä kuka lääkäreistämme on Sinua vastaanottamassa.

Täyttämällä ja palauttamalla tietosi mahdollisimman pikaisesti nopeutat hoitoon pääsyäsi. Kun tietosi ovat saapuneet Lupaukseen ja olemme tallentaneet tietosi järjestelmäämme olemme sinuun yhteydessä vastaanottoaikojen tiimoilta. Odotusajat vastaanotoillemme ovat tällä hetkellä noin 2-3 viikkoa.

Onko Sinulla kysyttävää 90 minuutin vastaanotosta?

Voit tarkastaa täältä onko muilla ollut samanlaisia kysymyksiä ja mitä olemme niihin vastanneet. Jos et löytänyt kysymykseesi vastausta niin ota yhteyttä sähköpostilla info@laakarikeskuslupaus.fi tai soita p. 0207 613 613 toimistomme aukioloaikoina.

Hinnat ovat voimassa 1.6.2017 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli julkiset maksut tai korvaukset muuttuvat meistä riippumattomista syistä.