60 minuutin vastaanotto alk. 200 €

60 minuutin vastaanottoa on oikea valinta silloin kun laaditaan hoitotahto, suunnitellaan tehokas ja turvallinen, lääkkeiden kokonaisvaikutuksen huomioiva lääkehoito tai tehdään kattavan terveystarkastus.

Hoitotahto 200 €

Huolellisesti laadittu hoitotahto takaa elämänarvoisen elämän myös silloin, kun  ei enää itse pysty ilmaisemaan tahtoaan. Hoitotahdossa eritellään äkilliseen ja pitkäaikaiseen sairauteen liittyvät hoitopäätökset sekä kirjataan erikseen elämän viimeisten hetkien toivomukset. Hoitotahdossa huomioidaan kotona asumisen tukeminen ja siihen liittyvät taloudelliset näkökulmat, nimetään luottohenkilöt ja vastuuvapautukset erilaisia terveydellisiä hätätilanteita varten sekä varaudutaan sairauksien aiheuttaman toimintakyvyn menetyksen varalle.

Hoitotahto sisältää lääkärin arvion hoitotahdon laatijan kyvykkyydestä ymmärtää hoitotahtoon liittyvät asiat sekä alustavan arvion nykyisestä lääkityksestä sekä tutkimustarpeesta. Hoitotahdon hinta on 200 €. Hoitotahdon laadinta tehdään pyydettäessä asiakkaan kotona. Tällöin hintaan lisätään kotikäyntimaksu.

Lääkehoidon tarkistus ja suunnittelu 250 €

Lääkehoidon tarkistus ja suunnittelu on tärkeää koska lääkehoitoon liittyy aina mahdollisia haittavaikutuksia ja terveysriskejä. Lääkehoidon tarkistuksella tavoitellaan parempaa tehokkuutta, vähempää lääkemäärä ja pienempiä kustannuksia. Vastaanottoon sisältyy hoitajan haastattelu sekä lääkärin vastaanotto 60 minuuttia. Lääkehoidon tarkistuksen ja suunnittelun hinta on 250 €.

Kattava terveystarkastus 250 €

Kattava terveystarkastus auttaa hallitsemaan sairastumisriskejä ja edistämään toimintakykyä sekä hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Saat arvion sairastumisriskistäsi mm. sydän- ja verisuonisairauksiin, diabetekseen, muistisairauksiin sekä arvion nykyisten elämäntapojesi vaikutuksesta sairausriskeihin. Palvelu sisältää:

 • Lupauksen esitietokaavakkeet
 • Hoitajan vastaanoton, jonka aikana kirjataan kattavat taustatiedot ja tehdään tarvittavat mittaukset
 • Riskitekijämittaukset (paino, pituus, vyötärön ympärys, verenpaine)
 • Sukurasitenalyysin
 • Useita monipuolisia riskikyselyitä

Kattavaa terveystarkastusta varten tarvitsemme sairausriskejä mittaavien verikokeiden tulokset (korkeintaan 6 kk vanhat). Suosittelemme seuraavia verikokeita, joista alleviivatut välttämättömiä:

 • paastosokeri (fS-Gluk)
 • kolesteroliarvot (fS-Lipidit)
 • herkkä-CRP
 • kihtikoe eli uraatti (S-Uraat)
 • homokysteiini (fS-Hcyst)
 • D-vitamiinit (D-25 ja D-1.25)
 • hapetusstressin mittarit GT ja ferritiini (S-GT ja S-Ferrit)

Kattavan terveystarkastuksen hinta on 250 €. Huomioithan, että laboratoriotutkimukset eivät sisälly vastaanoton hintaan. Laboratoriotutkimusten hinnat löydät täältä >>

Huom! Hintamme sisältävät Kela-korvauksen, joka vähennetään vastaanoton hinnasta paikan päällä. Lisätietoa Kela-korvauksesta >> Hinnat ovat voimassa 1.9.2016 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli julkiset maksut tai korvaukset muuttuvat meistä riippumattomista syistä.

Sopivaa kokonaisuutta osaamme suositella puhelinkeskustelun 0207 613 613 tai sähköpostitiedustelun info@laakarikeskuslupaus.fi perusteella.