Lupauksen laboratoriopaketit

Optimaalinen terveys on enemmän kuin viiterajoissa olevat veriarvot. Tämän vuoksi laboratoriopakettimme sisältävät ainoana Suomessa biokemialliseen (funktionaaliseen) lääketieteeseen perehtyneen lääkärin kirjalliset hoito-ohjeet sekä suosituksen mahdollista jatkotutkimuksista.

Annamme myös kirjallisen ohjeen sopivasta laboratorioarvojen seurantavälistä ja pyynnöstä muistutamme tulevasta kontrollista. Lääkärimme laatii Kela-korvaukseen oikeuttavan laboratoriolähetteen suositeltuihin tutkimuksiin. Lähetteen voi käyttää myös muissa suomalaisissa laboratorioissa.

Tulosten valmistuminen vaihtelee tutkimuskohtaisesti muutamasta arkipäivästä noin kuukauteen. Koetulokset ja lääkärin kirjalliset kommentit toimitetaan asiakkaalle kirjepostilla.

Joskus lääkärin aika on välttämätön tulosten tulkitsemiseksi ja jatkohoidon suunnittelemiseksi. Lääkärin ajan voi varata laboratoriokäynnin yhteydessä tai tulosten valmistumisen jälkeen. Lääkärin vastaanotto- tai puhelinajasta veloitetaan hinnastomme mukaisesti.

Kauttamme järjestyvät lähes kaikki verikoetutkimukset laboratoriotutkimukset Suomessa ja maailmalla. Saat lisä- ja hintatiedot helpoiten sähköpostilla (info(at)laakarikeskuslupaus.fi). Hintoihin lisätään näytteenottomaksu 15 €. Laboratoriotutkimukset voidaan ottaa edullisesti myös kotikäynnillä.

Podetko neulakammoa? Kerro se meille, niin pääset tutustumaan tiloihimme ja tiimiimme etukäteen. Autamme Sinua voittamaan pelkosi.

Tutustu myös suosittuihin oppaisiimme, joiden sisältämien ohjeiden avulla saat vielä enemmän irti tutkimustuloksistasi.

Ajan laboratorioon voit varata puhelimitse 0207 613 613 arkisin kello 9- 14 tai nettiajanvarauksen kautta.

Tervetuloa tutkimuksiin!

Kilpirauhastutkimukset

Kilpirauhashormonit – 52 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 46 €) Lue lisää >>
Kilpirauhasvasta-aineet – 121 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 104 €) Lue lisää >>

Ruoka-ainereagointi, ruoansulatus ja ravintoaineet

Vatsan hyvinvoinnin voi usein palauttaa tutkimalla ja hoitamalla ruoka-ainereagointia, ruuansulatuksen toimintaa sekä suoliston mikrobien tasapainoa. Ruuansulatuksen hyvä toiminta on edellytys ravintoaineiden imeytymiselle ja optimaaliselle terveydelle. Näillä tutkimuspaketeilla varmistetaan ravintoaineiden imeytyminen ja selvitetään vatsaoireiden syitä.

Ravintoaineiden imeytyminen – 144 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 124 €)* Lue lisää >>
Rautapaketti – 57 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 50 €)* Lue lisää >>
B12-paketti – 84 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 72 €)* Lue lisää >>
Gluteeni- ja kaseiiniherkkyys – 95 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 79 €) Lue lisää >>
Ruoansulatus – 190 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 155 €) Lue lisää >>
Tulehdukselliset suolistosairaudet – 107 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 87 €) Lue lisää >>

* Rauta- ja B12-paketti sisältyvät Ravintoaineiden imeytymispakettiin

Vuosihuolto- ja sydänpaketit

Alla olevia paketteja yhdistämällä voit rakentaa omia tai läheisesi tarpeita vastaavan ja budjettiisi sopivan kokonaisuuden. Ne eivät sisällä päällekkäisyyksiä.

Sokeri- ja kolesterolipaketti – 50 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 42 €) Lue lisää >>
Lupauksen sydänpaketti – 108 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 95 €) Lue lisää >>
Elinvoima – 109 € (lääkärin lähetteellä omavastuu 101 €) Lue lisää >>

Vuosihuoltopaketit sopivat erinomaisesti edullisen ajokorttitarkastuksemme yhteyteen. Varatessasi laboratorioajan ajokorttitarkastuskäynnin yhteydessä ei laboratoriokäynnillä peritä 15 € näytteenottomaksua.

Ajan laboratorioon voit varata puhelimitse 0207 613 613 arkisin kello 9- 14 tai nettiajanvarauksen kautta.

Hinnat ovat voimassa 10.4.2018 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli julkiset maksut tai korvaukset muuttuvat meistä riippumattomista syistä.