Kotikäynnit

Jos saapumisesi vastaanotollemme Vuorikadulle terveydentilasi, kyytijärjestelyiden tai muun syyn takia on hankalaa tai jopa mahdotonta, niin tulemme ja tuomme avun luoksesi!

Palvelemme sinua kotonasi tai muussa asuinpaikassasi ilolla ja ammattitaidolla, elämäntilanteestasi ja sairaudestasi riippumatta.

Voidaksemme palvella sinua yksilöllisesti ja juuri omaan tarpeeseesi räätälöidysti saat kotiisi juuri sinua parhaiten palvelevan tiimimme ammattilaisen.

Suosituin kotiin toimitettavista palveluistamme on lääkärin kotikäynti.

Lääkärin kotonasi tai muussa asuinpaikassasi tehtävän päivystysvastaanoton hinta on arkisin 225€ ja viikonloppuisin 285€. Hinta sisältää kotikäyntilisän enintään 15km päässä Lupauksesta sijaitsevaan kohteeseen sekä Kela-korvauksen, joka vähennetään laskutuksen yhteydessä laskun loppusummasta. Lue tästä lisätietoa Kela-korvauksesta ».

Muihin, kuin lääkärin päivystysvastaanottojen hintaan lisätään kotikäyntilisä (alk. 50€) valitsemasi palvelun hintaan asuinpaikastasi riippuen.

Tutustu myös muihin lääkäripalveluihimme tästä linkistä.

Tutustu laboratoriopalveluihimme tästä linkistä.

Tutustu ravintovalmennuspalveluihimme tästä linkistä.

Tutustu terveysliikuntapalveluihimme tästä linkistä.

Jos asut yli 15 km päässä Lupauksesta, voit tarkastaa kotikäyntilisän suuruuden tästä:

  • jos yhdensuuntainen matka kotiisi Lupauksesta on15-20 km, on kotikäyntilisän hinta 60€
  • jos yhdensuuntainen matka kotiisi Lupauksesta on 20-25 km, on kotikäyntilisän hinta 70€
  • jos yhdensuuntainen matka kotiisi Lupauksesta on 25-30 km, on kotikäyntilisän hinta 80€
  • jos yhdensuuntainen matka kotiisi Lupauksesta on 30-35 km, on kotikäyntilisän hinta 90€
  • jos yhdensuuntainen matka kotiisi Lupauksesta on 35-40 km, on kotikäyntilisän hinta 100€

Etäisyys tarkastetaan kartasta ennen kotikäyntiäsi. Palvelun hinta ja kotikäyntilisä laskutetaan sinulta käynnin yhteydessä. Kotikäynnin voit maksaa joko käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös laskutus yritysasiakkaille (palvelukodit) on mahdollinen.

Lääkärin kotona tehtävän päivystysvastaanoton Kuopion alueelle (max 15 km Lupauksesta) varaaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti nettiajanvarauksen kautta tästä linkistä ». Valitse ajanvarauksesta ensin Lääkäripalvelut ja sen jälkeen Kotikäynti (90min).

Varatessasi lääkärin kotikäyntiä yli 15km etäisyydellä Lupauksesta sijaitsevaan kotiisi ota yhteyttä toimistoomme puhelimitse 0207 613 613 tai sähköpostilla info@laakarikeskuslupaus.fi.

Muut kuin lääkärin tekemät kotikäynnit tulee varata toimistostamme yllä olevan ohjeen mukaisesti.

Tiesithän, että lääkärin lähetteellä tehtävästä fysioterapiasta saat Kela-korvauksen! Lupauksen liikkuvat fysioterapiapalvelut toteuttaa FT, TtM Juha Kokkonen.

Juhan ammattitaitoisissa käsissä toimintakykysi ja terveytesi parantaminen ja ylläpitäminen onnistuu helposti ja luotettavasti.

Tutustu Lupauksen uusiin fysioterapiapalveluihin tästä linkistä >>