Etsimme T3-hoidon toteuttamiseen perehtynyttä endokrinologia tai sisätautilääkäriä

5.6.2018

Etsimme T3-hoidon toteuttamiseen perehtynyttä endokrinologia tai sisätautilääkäriä työskentelemään osa-aikaisena Lääkärikeskus Lupauksessa osana ammattitaitoista tiimiämme, johon lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan lisäksi kuuluu ravintovalmentajia sekä liikunnan ja rakennusterveyden ammattilaisia.

Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että haemme T3-hoidon toteuttamisen ja laboratorioseurannan hallitsevaa endokrinologia tai sisätautilääkäriä. Pelkkä muodollinen pätevyys ilman kokemusta T3-hoidon toteuttamisesta ole tähän työtehtävään riittävä.

Toimipisteemme sijaitsee Vuorikadulla, Kuopion keskustassa. Työtilamme ovat viihtyisät ja yksilölliset ja käyttöösi on varattu parkkipaikka parkkihallista. Panostamme työpisteiden ergonomiaan ja meillä saat käyttöösi korkeussäädettävän sähköpöydän ja Salli-satulatuolin. Meille on tärkeää, että työvälineesi ovat laadukkaat ja toimivat ja työpäiväsi aloittaminen on sujuvaa. Työajat voit valita vapaasti omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopien. Arki tai viikonloppu. Virka-aika tai iltavastaanotto. Sinä valitset.

Arvostamme henkilökuntaamme ja haluamme, että Sinä voit hyvin työssäsi. Siksi tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman työkaluja omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Positiivinen ilmapiiri ja yhteenkuuluvuuden tunne tuovat työhösi iloa ja työskentely sujuvassa tiimissämme tukee työhyvinvointiasi.

Haluatko kuulla lisää työskentelystä ammattitaitoisessa tiimissämme?
Kerromme mielellämme lisää toimintatavoistamme ja siitä mitä voimme tarjota juuri Sinulle. Tutustu meihin täällä >> tai tule tapaamaan meitä Vuorikadulle!

Mikäli välimatka Kuopioon muodostuu esteeksi, voit toimia myös yhteistyökumppaninamme. Ohjaamme konsultaatiopyynnöt silloin nykyiseen työpaikkaasi. Kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin konsultaatiopyyntöihin, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtäsi.

Tavoitat meidät parhaiten joko soittamalla Villelle p. 044-2891 881 tai laittamalla meille sähköpostia rekrytointi@laakarikeskuslupaus.fi.

Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
https://laakarikeskuslupaus.fi/ammattilaisille/endokrinologi_tyopaikka">