Vastaanottotoiminta jatkuu lokakuussa

27.9.2018

Ystävällisesti muistutan kaikkia asiakkaitamme, että Lääkärikeskus Lupauksen toiminta Vuorikadulla päättyy huomenna, perjantaina 28.9.2018. Runsaiden kyselyjen takia, ilmoitan myös, että tulen jatkamaan vastaanottotoimintaa lokakuussa pienen savolaisen yksityisen lääkäriaseman tiloissa. Tiedotamme asiasta tarkemmin ensi viikolla.

Vastaanottoja voi tiedustella 8.10 alkaen sähköpostitse info@lupaushealth.fi kautta. Ilmoitathan tiedustelun yhteydessä nimesi ja puhelinnumerosi. Pyydän huomioimaan, että sähköpostiin vastaaminen voi aluksi viedä muutaman päivän.

Pyydän huomioimaan ajanvaraukseen liittyen seuraavat asiat:

– toistaiseksi en ota vastaan uusia asiakkaita.
– vastaanottoaikoja annetaan ensisijaisesti heille, joiden terveydentila vaatii arviotani. Hyvässä hoitotasapainossa olevia asiakkaita kehotetaan kääntymään kontrollikokeiden ja reseptien uusintojen osalta muiden lääkäreiden puoleen.
– ensisijaisesti annan aikoja yhteistyökumppaniemme (mm. ravitsemus, liikunta, rakennusterveys) kanssa aktiivisessa yhteistyössä oleville asiakkaille.
– laboratoriotuloksia ei voi toimittaa jatkossa kirjepostilla. Tietosuojasyistä suosittelen käyttämään Synlab-laboratoriota, jolloin tulokset ovat käytettävissäni Synlabin suojatussa järjestelmässä. Laboratoriotuloksia voi toimittaa halutessa edelleen sähköpostilla huomioiden siihen liittyvät tietosuojariskit.
– vastaanottojen/puhelujen hinta tulee jatkossa olemaan 40€/10 min ja myös ennen vastaanottoa tapahtuvasta potilaspapereihin ja laboratoriotuloksiin perehtymisestä laskutetaan, kuten tähänkin saakka.

Huomioithan myös seuraavaan:

Olemme toimittaneet sairauskertomuskopion vastaanoton tai puhelun yhteydessä. Mikäli olet hukannut sairauskertomuskopiosi ja tarvitset sellaisen, tiedotamme myöhemmin, kuinka sairauskertomustietojen tilaaminen tapahtuu syyskuun jälkeen. Uuden kopion toimittamisesta veloitetaan toimituskulut.

Yhteistyöterveisin,

Ville Pöntynen

Facebook
Twitter
Pinterest