Lääkäri Ville Pöntysen suositut oppaat voit nyt tilata kirjepostina suoraan kotiisi!

9.1.2018

  • Haluatko syventää osaamistasi terveytesi ylläpidon ja -hoidon parissa helposti, juuri silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii?
  • Koetko luotettavan tiedon etsimisen useista eri lähteistä haastavana?
  • Olisiko sinulle apua selkeistä, yhteen aihealueeseen keskittyvistä lääkärin laatimista oppaista joita voit täydentää omilla henkilökohtaisilla laboratoriotuloksillasi ja muistiinpanoillasi?

Selkokielellä ja käytännönläheisesti laaditut oppaat voivat auttaa sinua hahmottamaan oman terveytesi ja hyvinvointisi kulmakiviä ja ymmärtämään kehossasi tapahtuvia biokemiallisia kokonaisuuksia.

Oppaita on myynnissä kolme erilaista:

  • Suoliston mikrobit on 18 sivuinen opas jossa tutustutaan mm. ruoansulatuskanavan alueisiin, suoliston hyödyllisiin ja haitallisiin mikrobeihin, ohutsuolen liialliseen mikrobikasvuun ja seurauksiin sekä paksusuolen mikrobien epätasapainoon (dysbioosi). Opas sisältää myös helppoja kyselytestejä oman suolistosi mikrobitasapainon selvittämiseksi.
  • Kilpirauhanen ja lihaksisto on 27 sivun mittainen opas jonka avulla ymmärrät kilpirauhashormonitoiminnan perusteet. Oppaassa kerrotaan myös kilpirauhashormonien yhteys lihasongelmiin, lihasoireiden hoitamisesta ravintolisien avulla sekä lääkkeiden (statiinit, happosalpaajat, beta-salpaajat, nesteenpoistolääkkeet) vaikutuksesta lihasoireisiin. Opaskirjasessa on lueteltu myös yleisimmät kilpirauhasten ja lihasten hyvinvoinnin arvioon käytettävät laboratoriotutkimukset, joiden tulkintaan oppaassa on lääkäri Ville Pöntysen laatimat tulkintaohjeet.
  • Ruoka-ainereagointi –oppaassamme neuvotaan kuinka sinun terveytesi kannalta tärkein ruoka-ainereagoinnin muoto eli immunologinen ruoka-ainereagointi tutkitaan ja hoidetaan. Yksi immunologisen ruoka-ainereagoinnin esimerkkisairaus on keliakia. Oppaassa perehdytään keliakian ja gluteeniherkkyyden eroavaisuuksiin, laktoosi-intoleranssiin, kaseiiniherkkyyteen sekä muihin immunologiseen ruoka-ainereagointiin vaikuttaviin tekijöihin ja siihen, kuinka immunologinen ruoka-ainereagointi tutkitaan ja todetaan. Oppaan loppuun olemme koonneet sinulle vinkkejä gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon sekä herkullisia reseptejä.

Kaikkiin kolmeen oppaaseen on jätetty tilaa myös omille muistiinpanoillesi ja tutkimustuloksillesi.

Oppaat toimivat hyvänä tietolähteenä sinulle, joka kaipaat luotettavaa tietoa ja apua oman tai läheisesi terveyden ja hyvinvoinnin tueksi silloin, kun asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen arvio ei ole mahdollinen. Oppaiden sisältämät ohjeet perustuvat yleislääkäri Ville Pöntysen kokemuksiin potilastyöstä sekä lääketieteen oppikirjojen sisältämään tietoon.

Voit tilata oppaat joko yksittäin tai edulliseen pakettihintaan:

1 kpl oppaita 13 €
2 kpl oppaita 25 €
3 kpl oppaita  35 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%) sekä postimaksun Suomeen.

Tilaa näin!

Laita sähköpostilla info@laakarikeskuslupaus.fi toimistoomme tieto mitä oppaista haluat tilata. Paluuviestinä saat sähköpostiisi maksutiedot joilla voit maksaa oppaat tilisiirtona.

Oppaat postitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillämme ja lähetämme kuitin ostoksestasi oppaiden mukana. Jos haluat kuitin jollain muulla kuin omalla nimelläsi (esim. yritys) niin ilmoitathan asiasta tilauksesi yhteydessä.

Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
https://laakarikeskuslupaus.fi/ajankohtaista/tilattavat-oppaat-ja-materiaalit">