Mistä löydät meidät jatkossa

16.8.2018

Lupauksen ovien sulkeutuessa syyskuun lopussa jatkaa osa henkilökunnastamme työskentelyään eri toimipaikoissa.

Lääkärit Anne-Maj Tick ja Matti Kettunen jatkavat vastaanottotoimintaa yksityispuolella.

Ravintovalmentajat Hannele, Johanna ja Sandra jatkavat ravintovalmennusta itsenäisinä ammatinharjoittajina.

  • 1.9. jälkeen Johanna palvelee entisiä asiakkaitaan Kuopiossa, ja aikoja voi kysyä joko sähköpostilla johanna.raikkonen@elova.fi tai puhelimitse 045-1196110.
  • Hannele ottaa vastaan entisten asiakkaiden lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös uusia asiakkaita. Lisätietoa palveluista ja ajanvaraukset 050 5278157 tai eskelinen.hannele@gmail.com.
  • Sandra pitää vastaanottoa Oulussa ja Helsingissä. Lisäksi ohjaukseen pääsee kotipaikkakunnasta riippumatta etäohjausten avulla. Ajanvarauksen voi tehdä Antioksidanttiklinikan asiakaspalvelun kautta tai olla suoraan yhteydessä Sandraan nettisivujen kautta osoitteessa: www.sandraporthan.fi.

Hoitajamme Pian tavoitteena on päästä työskentelemään terveyden edistämiseen liittyvissä tehtävissä esimerkiksi erilaisissa hankkeissa ja projekteissa tai vanhustyön parissa. Pian ja toimistotyöntekijämme Saijan tulevat työpaikat ja yhteystiedot tarkentuvat myöhemmin.

Yhteistyökumppanimme, fysioterapeutti-opiskelija Suvi Pitkänen valmistuu fysioterapeutiksi syksyn aikana. Suvi jatkaa (vähintäänkin osa-aikaisena) yrittäjänä fysioterapiapalveluiden osalta. Hän kouluttaa itselleen työpariksi kuntoutuskoiraa, joka kannustaa ja motivoi asiakasta harjoitteissaan. Suviin voi olla yhteydessä 044 242 9342 tai Facebookissa Fysioterapia Suvi Pitkänen.

Ville keskittyy syksyn ajan koulutus- ja luentopalveluiden laajentamiseen mutta kartoittaa työmahdollisuuksiaan myös yksityispuolen toimipisteissä. Villen terveiset alla:

”Minulla on monta mahdollisuutta jatkaa terveyttä edistävää työtä. Haluaisin keskittyä kouluttamiseen, kirjoittamiseen ja luennointiin, mutta osaamisen ylläpitämiseksi tarvitaan aina myös vastaanottotyötä. Tulen siis jatkamaan lääkärin työtä, mutta en tiedä vielä missä ja miten. Tulevan yksikön toimintatavat ja mahdolliset yksikön rajoitteet saattavat vaikuttaa käytettävissä oleviin lääkkeisiin ja menetelmiin.

Uskon, että Valvira tulee jatkamaan ajojahtiaan. Arvelen menettäväni oikeuteni hoitaa kilpirauhaspotilaita tulevan talven aikana ellei tähän oppikiistaan saada sitä ennen ratkaisua.

Kiitän kaikkia Lupauksen asiakkaita näistä seitsemästä vuodesta. Tiedän, että olemme pystyneet antamaan monelle paljon, mutta yhtä lailla te olette antaneet meille syyn ja tarkoituksen tehdä työtämme omalla tavallamme. Kiitos tuestanne ja mahdollisuudesta kehittää omaa ammattitaitoamme! Valitsisin kivikkoisesta taipaleesta huolimatta saman polun uudelleen. Tiedän, että se vie lopulta huipulle.

Tämän hetkiset ajatukseni tiivistää filosofi Sören Kierkegaardin sanat: ”Olisin tuhoutunut, ellen olisi tuhoutunut. Mutta koska halusin loistaa, oli kestettävä palaminen.”

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest