Lupauksen toiminta jatkuu!

5.2.2018

Valviran valvontalautakunta on tänään 5.2. antanut minulle kirjallisen varoituksen. Voin siis jatkaa työskentelyä lääkärinä normaalisti eikä potilasturvallisuus ole toimintani seurauksena vaarantunut.

Tiedotan kirjallisen varoituksen perusteista myöhemmin.

Tietääkseni tämä on ensimmäinen kerta, kun lääkäri on saanut Valviran valvontalautakunnalta T3-hoitoon liittyen ainoastaan kirjallisen varoituksen. Tiedossani on kolme tapausta, joissa varoitus on annettu sillä edellytyksellä, että lääkäri on itse ilmoittanut pidättäytyvänsä T3-hoidon toteuttamisesta tulevaisuudessa. Itse en ole tällaista lupausta antanut. Kaikissa muissa tapauksissa valvontalautakunta on rajoittanut lääkärin ammattioikeuksia ilman edeltävää varoitusta. Koen tämän vuoksi voittaneeni myös tämän erän!

Vastaanottoni on edelleen ruuhkautunut Valvira-tapahtumien takia, enkä ota toistaiseksi vastaan uusia potilaita.

Muilla Lupauksen lääkäreillä on tarjolla vastaanottoaikoja. Tavanomaisten yleislääkärin päivystysasioiden, ajokorttitarkastusten, toimenpiteiden ja kroonisten sairauksien hoidon lisäksi lääkärimme ovat perehtyneet funktionaalisen lääketieteen periaatteisiin. He pystyvät soveltamaan funktionaalisen lääketieteen osaamista tarvittaessa. Olen funktionaalisissa hoidoissa muiden Lupauksen lääkäreiden konsultoitavissa. Kehitämme osaamistamme aktiivisesti koko ajan. Annan henkilökohtaisen lupauksen koko henkilökuntamme korkeasta työnlaadusta ja sydämellisestä palvelusta.

Toivomme yhteydenottoa kiireettömiin ajanvarauksiin liittyen ensisijaisesti sähköpostilla. Päivystys-, laboratorio- ja ajokorttitodistusajan voi varata myös internet-sivuiltamme.

Kuopiossa 5.2.18

Ville Pöntynen

Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
https://laakarikeskuslupaus.fi/ajankohtaista/lupauksen-toiminta-jatkuu">