Kesän viimeiset vapaat ajat pitkälle, 90 minuutin lääkärin vastaanottokäynnille nyt kampanjahinnoin!

12.6.2018

Autamme sinua haastavissa terveyteesi liittyvissä murheissa, joihin ei toistaiseksi ole löytynyt ratkaisua. Kyseessä on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka tavoitteena on selvittää ongelmavyyhtisi perimmäiset syyt ja tukea paranemisessasi yksilöllisesti, vaikuttavasti ja turvallisesti.

90 minuutin vastaanotto -paketti sopii Sinulle, joka:

• kärsit epäselvistä suolisto-oireista
• epäilet tai sinulla on diagnosoitu krooninen väsymysoireyhtymä
• kärsit selittämättömistä kiputiloista tai väsymyksestä
• saat oireita sisäilmasta
• sinulla on hoitoon reagoimattomia kilpirauhasoireita
• kärsit hormonaalisista epätasapainotiloista
• voit huonosti, muuta oireillesi ei ole löytynyt selitystä tavanomaisilla lääkärikäynneillä tai
• kärsit useammasta kuin yhdestä pitkittyneestä oireesta.

Vastaanottopaketin kesäkampanjahinta nyt 315 €, omavastuuhinta 297 € (norm. 400 €)!

Vastaanotolla tutustumme tilanteeseesi perusteellisesti ja yhdistämme koululääketieteen ja biokemiallisen (funktionaalisen) lääketieteen oppeja tarjotaksemme sinulle parhaat työkalut terveytesi parantamiseksi. Lääkäreinäsi toimivat Lupauksen yleislääkärit Matti Kettunen tai Anne-Maj Tick.

Lue tästä mitä 90 minuutin vastaanottopakettimme sisältää.

Miten varaan ajan 90 minuutin vastanotolle?
1. Lataa tästä Lupauksen Esitietokaavakkeet.
2. Täytä lomakkeet rauhassa. Jos et muista kaikkia asioita heti, niin voit ehkä tarkistaa ne lähipiiristäsi (etenkin Sukurasite -kohtaan täytettävät sairaudet).
3. Mikäli sinua on tutkittu aiemmin niin ota yhteyttä sinua aikaisemmin tutkineisiin ja hoitaneisiin yksiköihin ja pyydä tutkimustulokset itsellesi vähintään kolmen vuoden ajalta.
4. Palauta täytetyt esitietokaavakkeet sekä aikaisemmat potilaskertomustietosi ja tuloksesi samanaikaisesti yhdessä kirjekuoressa Lupaukseen kirjepostina (os. Lääkärikeskus Lupaus, Vuorikatu 26 b krs, 70100 Kuopio) tai tuomalla ne meille toimistomme aukioloaikana arkisin klo 9-14 välisenä aikana. Meille toimitettujen kirjattujen kirjelähetysten noutamisesta postin toimipisteestä veloitamme 10€/lähetys.
5. Odota yhteydenottoamme. Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi. Vastaanottoajat varataan papereiden saapumisjärjestyksessä.

Mikäli tarvitset apua esitietokaavakkeiden tulostamisessa tai täyttämisessä niin otathan yhteyttä toimistoomme numeroon 0207 613 613 arkisin klo 9-14 välisenä aikana.

Tarjous koskee vain uusia ajanvarauksia ja se on voimassa 31.7.2018 saakka tai niin kauan kuin vapaita aikoja on saatavilla.

Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
https://laakarikeskuslupaus.fi/ajankohtaista/kesakampanja">