Lupauksessa tullaan tutuiksi

Lääkärikeskus Lupaus on vuonna 2011 perustettu pieni paikallinen yleislääkärikeskus, jossa tehdään persoonallista ja laadukasta yleislääkärityötä. Lääkäreiden lisäksi Lupauksen tiimissä työskentelee ravintovalmentajia, liikuntafysiologi, hoitaja, laboratoriovastaava, lääketieteen kandidaatteja sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Meillä Lupauksessa asiakas on aina keskiössä ja henkilökohtainen palvelumme mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle turvallisen ja luotettavan hoidon. Lue lisää meistä ja Lääkärikeskus Lupauksesta »

Kuinka valitsen sopivan vastaanoton ja muita usein kysyttyjä kysymyksiä

Q&A –osioon on koottu usein esitettyjä kysymyksiä sekä niiden vastaukset. Kysymykset on lajiteltu sen mukaan koskevatko ne lääkärin vastaanottoa, laboratoriopalveluita vai yleisiä asioita. Tutustu kysymyksiin ja vastauksiin »

Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota yhteyttä toimistoomme joko sähköpostitse info@laakarikeskuslupaus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-14 välisenä aikana.

 

 1. 6.5.2018

  Allergiaviikot toukokuussa!

  Lupauksessa vietetään ALLERGIAVIIKKOJA toukokuussa viikoilla 20-22! Lääkärin tietoiskut vaihtuvista, allergiaan liittyvistä aiheista Lupauksessa maanantaisin 14.5.,…

  Lue lisää »

 2. 4.5.2018

  Kun kotini on myrkkyni – Katsaus sisäilmaongelmien biokemialliseen luonteeseen ja ajatuksia hoitokeinosta 19.-20.5.18

  Tämä koulutusviikonloppu sopii sinulle, joka kohtaat työssäsi sisäilmaongelmia, sisäilmasairaita tai kemikaaleille altistuneita tai sisäilmatutkimuksiin ja…

  Lue lisää »

 3. 30.4.2018

  Lupauksen lahjakorteista löydät kolme loistavaa vaihtoehtoa äitienpäivälahjaksi!

  Äidin hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus koko perheen hyvinvointiin. Lupauksen lahjakorteista löydät kolme loistavaa vaihtoehtoa äitienpäivälahjoiksi!…

  Lue lisää »

 4. 27.4.2018

  Lupauksen laboratoriokampanja 2.-31.5.18

  Toukokuu on LABRAKUU ja täynnä upeita teemoja, tapahtumia ja tarjouksia! Laboratoriomme palvelee sinua koko toukokuun…

  Lue lisää »

0207 613 613

Operaattori veloittaa 0207-numeroon soitettaessa (sis. Alv. 24%), kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuh. 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.

Soita meille ja varaa aika

Toimistomme palvelee ajanvarauksissa ja kiireettömissä asioissa arkisin kello 9-14. Toimiston ollessa suljettu, ajanvaraus päivystysvastaanotolle onnistuu nettiajanvarauksen kautta.

Tervetuloa!
Löydät meidät Kuopion keskustasta


Vuorikatu 26 B, 6 krs.
70100 KUOPIO