Lupauksessa tullaan tutuiksi

Lääkärikeskus Lupaus on vuonna 2011 perustettu pieni paikallinen yleislääkärikeskus, jossa tehdään persoonallista ja laadukasta yleislääkärityötä. Lääkäreiden lisäksi Lupauksen tiimissä työskentelee ravintovalmentajia, liikuntafysiologi, hoitaja, laboratoriovastaava, lääketieteen kandidaatteja sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Meillä Lupauksessa asiakas on aina keskiössä ja henkilökohtainen palvelumme mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle turvallisen ja luotettavan hoidon. Lue lisää meistä ja Lääkärikeskus Lupauksesta »

Kuinka valitsen sopivan vastaanoton ja muita usein kysyttyjä kysymyksiä

Q&A –osioon on koottu usein esitettyjä kysymyksiä sekä niiden vastaukset. Kysymykset on lajiteltu sen mukaan koskevatko ne lääkärin vastaanottoa, laboratoriopalveluita vai yleisiä asioita. Tutustu kysymyksiin ja vastauksiin »

Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota yhteyttä toimistoomme joko sähköpostitse info@laakarikeskuslupaus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-14 välisenä aikana.

 

 1. 22.1.2018

  Tietoa lääkäriaikojen varaamisesta

  Mietitkö lääkäriajan varaamista Lupaukseen? Lupauksessa toimii Villen lisäksi neljä muuta yleislääkäriä jotka auttavat Sinua mielellään…

  Lue lisää »

 2. 15.1.2018

  Tiedote Ville Pöntysen Valvira-käsittelystä

  Sain tänään jälleen sähköpostia Valviralta. Sähköpostissa ilmoitettiin, että asiaani ei ratkaista tänään. Asiani käsittely on…

  Lue lisää »

 3. 9.1.2018

  Lääkäri Ville Pöntysen suositut oppaat voit nyt tilata kirjepostina suoraan kotiisi!

  Haluatko syventää osaamistasi terveytesi ylläpidon ja -hoidon parissa helposti, juuri silloin kun sinulle itsellesi parhaiten…

  Lue lisää »

 4. 28.12.2017

  Kevään maksuttomat yleisöluennot

  Järjestämme keväällä 2018 kaikille avoimen Vatsan hyvinvointi -luentokokonaisuuden, johon sisältyy kolme maksutonta yleisöluentoa.  Luentojen ajankohdat ja…

  Lue lisää »

0207 613 613

Operaattori veloittaa 0207-numeroon soitettaessa (sis. Alv. 24%), kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuh. 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.

Soita meille ja varaa aika

Toimistomme palvelee ajanvarauksissa ja kiireettömissä asioissa arkisin kello 9-14. Toimiston ollessa suljettu, ajanvaraus päivystysvastaanotolle onnistuu nettiajanvarauksen kautta.

Tervetuloa!
Löydät meidät Kuopion keskustasta


Vuorikatu 26 B, 6 krs.
70100 KUOPIO