Päivystysvastaanotto ja todistukset 28.2.18 saakka alk. 50 €

Päivystysvastaanotolla saat avun äkillisesti alkaneeseen vaivaan joustavasti ja jonottamatta. Vaivasi voi olla esimerkiksi kuumeinen hengitystieinfektio, tuoreesta tapaturmasta johtuva kipu tai lukkiutuneen korvan puhdistus. Myös ajokortti- ja terveystodistukset hoituvat päivystysvastaanotolla.

Vastaanottoa varten on varattu aikaa 20 minuuttia. Helmikuun loppuun saakka päivystysvastaanoton hinta arkisin kello 17 saakka 50 € (norm. 75 €). Arkisin kello 17 jälkeen viikonloppuisin ja arkipyhinä päivystysvastaanotto maksaa 95 €. Hinnat sisältävät Kela-korvauksen. Emme peri toimistomaksua.

Voimme tehdä vastaanoton tai laboratoriokäynnin yhteydessä myös useita pikakokeita, kuten tulehduskokeen (pCRP), virtsan liuskatutkimuksen, raskaustestin (HcG), sydänmerkkiainetestin (TnI) ja angiina-pikakokeen (Strep-A). Pikatulehduskoemittauksilla (pCRP) voidaan varmistaa esim. antibioottihoidon teho ja riittävä kuurin pituus ilman lääkärin vastaanottoa. Pikakokeiden hinta on 15 €/kpl.

Osa päivystysluonteisista vaivoista voidaan hoitaa myös puhelinhaastattelun perusteella.
Tällaisia vaivoja ovat mm. flunssaoireet sekä virtsatie- tai sidekalvontulehdukset. Neuvomme sinua myös muissa terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja voimme auttaa lääkkeiden unohtuessa kotiin. Huomioithan, että emme aloita emmekä uusi ”kolmiolääkkeitä” soiton perusteella. Palvelun hinta on 35-40 € /10 min.

Huom! Hintamme sisältävät toimistomaksun sekä Kela-korvauksen, joka vähennetään vastaanoton hinnasta paikan päällä. Lisätietoa Kela-korvauksesta >>

Ajokorttitodistukset

Ajokorttilupahakemuksen liitteeksi tulevan lääkärintodistuksen tai nuorison terveystodistuksen kampanjahinta 50 € (norm. 75 €) on voimassa 28.2.18 saakka. Lääkärinlausunto saa olla enintään kuusi kuukautta vanha. Ajokorttitarkastukseen kuuluvat mm. näön ja kuulon tutkiminen sekä yleisen terveydentilan arviointi.

Tammikuussa 2013 voimaan tulleen ajokorttiuudistuksen myötä iäkkäälle henkilölle on tehtävä laajennettu lääkärintarkastus ajokorttia haettaessa tai uudistettaessa. Lupauksessa laajennettu ajokorttitarkastus tehdään kaikille samana vuonna 70 vuotta täyttäville. Laajennetun ajokorttitarkastuksen kampanjahinta 70 € (norm. 95 €) on voimassa 28.2.18 saakka. Emme veloita erillistä toimistomaksua.

Vastaanottoajan voit varata numerosta 0207 613 613 tai nettiajanvarauksen kautta »

Hinnat ovat voimassa 29.1.2018 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli julkiset maksut tai korvaukset muuttuvat meistä riippumattomista syistä.