Ravintovalmennus

Ravintovalmentajiemme työ perustuu ihmisen biokemiaan ja tutkittuun tietoon. Se ei kuitenkaan välttämättä mukaile yleisiä ravitsemussuosituksia tai Käypä hoito –suosituksia, vaan yleisten suositusten sijaan ravintovalmennuksessamme korostuu yksilöllisyys. Ravintovalmennuksessa Sinulle laaditaan yksilöllinen ruokavalio, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Tarvittaessa terveyttäsi tukemaan räätälöidään myös ravintolisäohjelma. Ravitsemukselliset tuen tarpeesi voivat liittyä esimerkiksi ruoansulatukseen, allergioihin, kilpirauhasen toiminnan häiriöihin, reumaan, väsymykseen tai diabetekseen ja painonhallintaan.

Lupauksessa kohtaat tiimin, johon kuuluvat lääkäri, liikuntafysiologi ja ravintovalmentaja. Poikkeuksellisen yhteistyömme avulla takaamme, että näet ja koet konkreettisesti, miten saat pysyviä muutoksia aikaan. Ravintovalmennuksesta Lupauksessa vastaavat ravintovalmentaja, sairaanhoitaja Hannele Eskelinen sekä ravintovalmentaja, proviisori Johanna Räikkönen.

Alkukartoitus ja ravintovalmennus 200 €

Tämä vastaanotto on tarkoitettu Sinulle, joka asioit Lupauksessa ensimmäistä kertaa. Ennen vastaanottoa saat täytettäväksesi tarvittavat lomakkeet ja kaavakkeet. Vastaanotolla käymme läpi terveytesi kannalta tärkeät elämäsi vaiheet, analysoimme oireittesi ja ruokavalion välistä yhteyttä, arvioimme ruuansulatuskanavan läpäisevyyttä eli permeabiliteettia sekä vatsahappojen ja ruuansulatusentsyymien riittävyyttä. Lisäksi arvioimme suoliston mikrobitasapainoa ja ravintoaineiden saantia.

Vastaanoton jälkeen saat suositukset tarvittavista jatkotutkimuksista sekä henkilökohtaisen kirjallisen ohjeistuksen ruokavalion koostamiseksi sisältäen probiootti- ja ravintolisäsuositukset. Muutosten toteuttamisen kannalta on tärkeä ymmärtää, että me annamme suosituksia ja tukemme; lopulta Sinä teet päätökset terveytesi suhteen!

Alkukartoitusta ja vastaanottoa varten aikaa on varattu 2 tuntia. Alkukartoitukseen sisältyvät tarvittavat lomakkeet ja kyselykaavakkeet sekä niiden läpikäynti. Paketin hinta on 200 €.  Myös puhelinvastaanotto on mahdollinen, mikäli se sopii Sinulle paremmin.

Seurantavastaanotto 85€

Isot ruokavalio- ja elämäntapamuutokset vaativat seurantaa, kannustusta ja aikaa. Onnistumisprosentti kasvaa, kun muutokset tehdään vähitellen. Vastaanotolla keskustelemme tilanteestasi, kannustamme eteenpäin ja tarkastamme tilanteen. Laboratoriotestien perusteella voimme myös muuttaa suunnitelmaa. Samalla saat vastauksen kaikkiin matkan varrella mieleesi tulleisiin kysymyksiin.

Seuranta-ajat ovat 45 minuutin mittaisia vastaanottoja. Seurantakäynnin hinta on 85 €.

Puhelinneuvonta alk. 30 €

Puhelinneuvonta on tarkoitettu asiakkaille, jotka ovat jo käyneet ravintovalmentajan vastaanotolla. Voit varata ajan puhelinneuvontaan, mikäli haluat keskustella ravintovalmentajasi kanssa esimerkiksi ruokavalioon liittyvistä kysymyksistä tai haluat päivittää sinulle laadittua ruokavalio- tai ravintolisäohjelmaa erityistoiveesi ja –ruokavaliosi huomioiden.

Puhelinneuvonnan hinta on 30 €/alkava 15 minuuttia. Minimilaskutus puhelinneuvonnasta on 30 €.

Ajan vastaanotolle voit varata numerosta 0207 613 613.