Lupauksen liikuntapalvelut

Liikuntapalvelumme sopivat sekä perusterveelle, elintapasairauksien ehkäisijälle että kroonisesti sairaalle, joka haluaa pitää toimintakykyään yllä. Autamme sinua yhdistämään liikunnan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla, ja huolehdimme levon ja rasituksen hyvää tekevästä suhteesta.

Kaikissa palveluissamme korostuvat yksilöllisyys sekä terveydentilasi huomioiminen kokonaisuutena. Meillä kohtaat tiimin, johon kuuluvat lääkäri, liikuntafysiologi ja ravintovalmentaja. Poikkeuksellisen yhteistyömme avulla takaamme, että näet ja koet konkreettisesti, miten saat pysyviä muutoksia aikaan. Liikuntapalveluista Lupauksessa vastaa Liikunta­fysiologi, TtM, ft Juha Kokkonen

Terveysliikkujan starttipaketti 190 €

Terveysliikkujan starttipaketin lähtökohtana on yksilöllinen kuntokartoitus, joka mittaa terveydelle ja toimintakyvylle tärkeitä tekijöitä. Kartoitukseen käytettävissä ovat esimerkiksi polkupyöräergometria laktaattimittauksen kera sekä UKK-instituutin testistö. Tulosten perusteella sinulle räätälöidään liikuntaohjelma, joka sopii elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi. Ensimmäinen harjoitus tehdään yhdessä asiantuntevan liikuntafysiologin kanssa.  Terveysliikkujan starttipaketin hinta on 190 €.

Stressimittaukset alk. 40 €

Lupauksen stressimittaukset tarjoavat luotettavan analyysin elimistössä tapahtuvista autonomisen hermoston reaktioista. Lyhyet mittaukset osoittavat nopeasti elimistön ylikierrokset, ja vuorokausimittaukset kartoittavat stressiä aiheuttavat elämänalueet uskomuksista piittaamatta. Mittauksia voi suositella kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehonsa kuormittumisesta arkisissa ja työhön liittyvissä tilanteissa.

Lyhyet mittaukset: Stressinhallintaa ja hermoston ylikuormitusta mittaava testi, jossa sydämen sykevälivaihtelua mitataan ohjatun syvähengityksen aikana yksi minuutti. Mikäli elimistö ei kykene rentoutumaan syvähengityksessä, on aihetta selvittää syy.

1 – 3 vrk:n mittaus: Päivittäisiä stressireaktioita ja palautumisjaksoja mittaava mittaus, joka paljastaa stressin aiheuttajat ja palautumista edistävät teot. Yön yli kestävä mittaus kertoo myös unenaikaisen palautumisjakson pituuden ja auttaa näkemään, missä määrin elimistöä voi kuormittaa.

Sykevälimittausten hinnat:
1 minuutin mittaus 40 €
5 minuutin mittaus 50 €
1 vrk mittaus 85 €, lisävuorokaudet 55 €

Kuntotesti 85 €

Kuntotestin avulla näet tämänhetkisen kuntosi ja seuraat sen kehitystä. Lisäksi tulokset auttavat analysoimaan sairastumisriskiä ja ovat hyödyllisiä siinäkin tapauksessa, ettei aikomuksenasi ole lisätä liikuntaa arkeen.

Lupauksen kuntotesti sopii myös kroonisen sairauden aikana, koska sen suorittaa korkeakoulutettu liikuntafysiologi, joka on kehon toiminnan ja harjoittelun yhdistämisen asiantuntija. Aktiivista liikkujaa kuntotesti auttaa harjoittelemaan tehokkaasti ja nousujohteisesti sekä vaihtelemaan harjoituksen tehoa ja kestoa.

Lääkärikeskus Lupauksessa liikuntafysiologi ja lääkäri hyödyntävät testituloksia yhdessä, mikä tekee liikkumisesta turvallista ja tehokasta. Lääkäri käyttää tuloksia mm. sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien riskimittana. Testituloksia voidaan hyödyntää myös yksilöllistä lääkitystä suunniteltaessa. Kuntotestin hinta on 85 €.

Liikuntapalvelut voit maksaa myös Smartum Liikuntamaksuvälineillä, SporttiPassilla ja Ty-Ky Kuntoseteleillä. Lisätietoa liikuntapalveluista ja ajanvarauksen saat numerosta 0207 613 613.