Kotikäynnit

Kun sairaus vie jalat alta tai kyyti lääkäriin ei järjesty, voi olla järkevää pyytää lääkäri kotikäynnille. Kotikäynnin yhteydessä onnistuvat lääkärin kliinisen tutkimuksen lisäksi mm. pikatulehdusarvon ja pikasokerin määritys, virtsan perustutkimus, verenpaineen mittaus sekä kipu- ja kortisonipiikit. Hoitajamme voi käydä myös ottamassa verikokeet kotikäynnillä.

Alla olevat hinnat ovat kotikäyntien esimerkkihintoja Kuopion alueella. Kotikäynnit onnistuvat kauemmaskin. Silloin korvauksesta neuvotellaan erikseen.

Päivystysvastaanotto arkisin 225 € ja viikonloppuisin 285 €. Muiden vastaanottojen hintaan lisätään kotikäyntilisä 50 €. Hinta vahvistetaan ajanvarauksen yhteydessä.

Huom! Hintamme sisältävät Kela-korvauksen, joka vähennetään vastaanoton hinnasta paikan päällä. Lisätietoa Kela-korvauksesta ».

Kotikäynnin voi maksaa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Hinnat ovat voimassa 1.6.2017 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli julkiset maksut tai korvaukset muuttuvat meistä riippumattomista syistä.

Vastaanottoajan  voit varata numerosta 0207 613 613. Päivystysvastaanoton varaaminen onnistuu myös nettiajanvarauksen kautta ».